Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده از هوش مصنوعی و شبکه عصبی در استخراج متن از عکس و تبدیل PDF به word بدون بهم ریختگی توسط فناوران پارک علم و فناوری مازندران انجام شد.

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، استفاده از هوش مصنوعی و شبکه عصبی در استخراج متن از عکس و تبدیل PDF به word بدون بهم ریختگی توسط فناوران پارک علم و فناوری مازندران انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
امروز دانشجویان و همه کسانی که در حال تحصیل و تدریس هستند با فایل‌های PDF آشنا هستند و دغدغه تبدیل PDF به Word را تجربه کردند. بر خلاف فایل‌های انگلیسی فایل‌های فارسی در اکثر اوقات به علت پیچیدگی‌های موجود در حروف و چسبندگی موجود در آن، تبدیل به ورد نمی‌شدند و به علت تحریم‌های ظالمانه نرم افزاری علیه ایران، هیچ شرکت خارجی هم به این امر ورود نکرده اند؛ لذا این نیاز اساسی پژوهشی و دانشگاهی تنها با روش تایپ برطرف می‌شد که هزینه بسیار بالایی دارد.

گروه ایبو طی ۷ سال و با بررسی دقیق فایل‌های PDF و ساختار آن‌ها سرویسی را راه اندازی کرده اند که می‌توان بدون نیاز به نرم افزار و دردسر، فایل‌های پی دی اف و حتی عکس‌های اسکن شده خود را بصورت آنلاین با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی و شبکه عصبی به word تبدیل کنید.

قاسم نتاج مدیرعامل شرکت ایبو خاطرنشان کرد: این نرم افزار برای کلمات انگلیسی وجود داشت، اما به دلیل چسیبده بودن کلمات فارسی تا حدودی امکان پذیر نبوده است که با پیگیری‌های تحقیقاتی سیستم او سی آر فارسی را راه اندازی کردیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر به راحتی امکان تبدیل فایل پی دی اف به ورود وجود دارد و این پروژه همه نقیصه‌های تبدیل پی دی اف به ورد را رفع کرده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌محور با اعلام اینکه این نرم افزار به‌صورت برخط صفحات پی دی اف را به ورد تبدیل کرده و برای هر صفحه ۱۰۰ تومان از کاربران دریافت می‌شود.

نتاج اضافه کرد: نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد با آدرس www.eboo.ir در دسترس قرار دارد.

وی با اعلام اینکه این پروژه برای نخستین بار در کشور عملیاتی شده است، افزود: چندین شرکت در این زمینه ورود پیدا کردند، اما نیمه کاره پروژه را رها کردند، کار با این سیستم بسیار سخت است به این دلیل که هم از هوش مصنوعی و هم از شبکه عصبی باید استفاده کرد، در حال حاضر ما با ۶۴ هزار کاربر مشغول فعالیت هستیم و بین ۱۵ تا ۱۷ میلیون تبدیل تاکنون انجام دادیم.

نتاج اظهارداشت: از جمله مزیت‌های این نرم افزار قیمت فوق العاده پایین با توجه به عملکرد فوق العاده بالای سرویس، ارائه تمامی خدمات مربوط به پی دی اف شامل کاهش حجم پی دی اف، محافظت و رمز گذاری روی فایل پی دی اف، تبدیل پی دی اف به عکس، جدا سازی صفحات، تعمیر پی دی اف‌های آسیب دیده، پشتیبانی از فایل‌های محافظت شده، پشتیبانی از درصد بالایی از فرمول‌ها و عملگر‌های ریاضیاتی و قابل استفاده در موبایل، تبلت، اندروید، IOS و دیگر سیستم عامل‌ها می‌باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری مازندران هوش مصنوعی محققان هوش مصنوعی پی دی اف نرم افزار شبکه عصبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز با نیما یوشیح: آی آدم‌ها که روی ساحلِ آرام در کار تماشایید! (+فایل صوتی)

“آی آدم ها”   آی آدم‌ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید! یک نفر در آب دارد می‌سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می‌زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می‌دانید   آن زمان که مست هستید، از خیال دست یابیدن به دشمن آن زمان که پیش خود بیهوده پندارید که گرفتستید دست ناتوانی را تا تواناییِ بهتر را پدید آرید آن زمان که تنگ می‌بندید بر کمرهاتان کمربند در چه هنگامی بگویم من؟ یک نفر در آب دارد می‌کند بیهوده جان قربان!   آی آدم‌ها که بر ساحل بساط دلگشا دارید! نان به سفره جامه‌تان بر تن یک نفر در آب می‌خواند شما را موج سنگین را به دست خسته می‌کوبد باز می‌دارد دهان، با چشم از وحشت دریده سایه‌هاتان را ز راه دور دیده آب را بلعیده در گود کبود و هر زمان بی‌تابی‌اش افزون می‌کند زین آب‌ها بیرون گاه سر، گه پا.   آی آدم‌ها! او ز راه دور، این کهنه جهان را باز می‌پاید می‌زند فریاد و امید کمک دارد آی آدم‌ها که روی ساحلِ آرام در کار تماشایید! موج می‌کوبد به روی ساحلِ خاموش پخش می‌گردد چنان مستی به جای افتاده، بس مدهوش می‌رود نعره‌زنان، وین بانگ باز از دور می‌آید: آی آدم‌ها! و صدای باد هر دم دل‌گزاتر در صدای باد بانگ او رهاتر از میان آب‌های دور و نزدیک باز در گوش این نداها: آی آدم‌ها! آی آدم‌ها!   شعر آی آدم ها خوانش احمد شاملو 
کد صوت دانلود صوت اصلی   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • امروز با نیما یوشیح: آی آدم‌ها که روی ساحلِ آرام در کار تماشایید! (+فایل صوتی)
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)